5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Horoscopul copiilor: zodia Sagetator

Prichindelul nascut sub semnul Sagetatorului este plin de energie, curios si un cercetator permanent.

El vrea sa experimenteze lucruri noi tot timpul, adora miscarea si ii place sa hoinareasca, asa ca ar fi bine sa plecati impreuna intr-o calatorie, ca tot suntem in plina vara.

Copilul Sagetator isi doreste sa capteze atentia prin diferite spectacole pe care le ofera, este sociabil si prietenos, fapt datorita caruia se integreaza cu usurinta in orice grup.

Micul Sagetator asimileaza cu o rapiditate uimitoare tot ceea ce i se spune, ii plac cartile si ilustratiile pentru copii, deci ar fi bine sa-l indrumi sa isi petreaca o parte din timp citind si invatand limbi straine, deoarece studiul reprezinta o adevarata placere pentru el.

Cititi si:

Copiii din zodiile de foc

Horoscopul copiilor: zodia Capricorn

Daca micutul tau este nascut in zodia Capricornului, este ca si cum ai avea deja in casa un om mare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Copilul Capricorn este matur, da dovada de intelepciune si ii place sa ii fie trasate sarcini si responsabilitati, asa ca iti recomandam sa il implici in activitatile casnice si sa iti petreci timpul cu el.

Capricornul adora sa aiba un program stabil, sa functioneze dupa anumite principii, asa ca lasa-l sa invete in liniste tot ceea ce prezinta interes pentru el. Intotdeauna va fi concentrat si hotarat in ceea ce face.[...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri