5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Copilul Capricorn acorda o importanta deosebita la tot ce i se spune, asa ca ar fi bine sa nu il tachinezi, ci sa il lauzi atunci cand este cazul si sa il corectezi cand greseste, dar in baza unor argumente solide, deoarece este o fiinta sensibila care isi pierde rapid increderea in sine.

Horoscopul copiilor: zodia Varsator

Copilul nascut sub semnul Varsatorului este cel mai non-conformist din intregul zodiac, cautand sa se remarce intr-un mod diferit de al celorlalti.

Varsatorul este o fire analitica, inteligenta, vorbareata si, contrar aparentelor, ii place sa isi faca prieteni si sa isi petreaca timpul alaturi de acestia.

Micutul din Varsator este atras de tot ceea ce inseamna electricitate, tehnologie, asa ca te sfatuim sa nu il lasi prea mult in fata televiziorului si a computerului ci, mai degraba, sa-l indrumi spre socializare si alte activitati care ii pot dezvolta capacitatile intelectuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsatorul da dovada de maturitate, uimindu-i adesea pe cei din jur cu profunzimea gandirii sale si a problemelor pe care le aduce in discutie.

Varsatorului ii place sa se creada mai bun decat este in realitate, asa ca iti recomandam sa nu il lasi sa se indeparteze de lumea reala si sa il sustii atunci care are de luat decizii importante.

Horoscopul copiilor: zodia Pesti

Copilul din zodia Pestilor este foarte linistit, interiorizat si timid.

Fiind o fire sensibila, nativul din Pesti are nevoie sa fie urmarit si sa primeasca atentie si incurajari din partea familiei.

Pestisorii nu suporta sa traiasca dupa program, le place sa fie liberi si adora apa, asa ca iti recomandam sa mergi luna aceasta cu cel mic in concediu la mare.

Fire interiorizata, micutul din Pesti nu isi exprima sentimentele, dar incearca intotdeauna sa fie pe placul celorlalti, fiind capabil sa se sacrifice pentru binele celor din jurul sau.

Este cea mai generoasa si altruista zodie.[...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri