13 Ianuarie 2012 publicat în Copil 35 share-uri

Zodia copilului ii influenteaza comportamentul, alegerile si impulsurile in special in copilarie, atunci cand inca nu detinem mecanisme de control. Afla caracterul copilului tau in functie de zodia in care s-a nascut. In articolul curent prezentam personalitatea copiilor din zodiile de foc.

Horoscopul copiilor: Copilul Sagetator

Copilul Sagetator este foarte activ, iubeste miscarea, ii place sa vorbeasca, dar are nevoie de atentie pentru toate acestea. Spre exemplu daca parintii nu vorbesc cu copilul Sagetator, nici acesta nu va vorbi cu ei. Este suficient de independent incat sa isi gaseasca singur alte activitati. Este destul de perspicace si in general nu face multe “prostioare” in ciuda energiei de care da dovada. Intelege repede mersul lucrurilor si se adapteaza fantastic la noile medii si grupuri. La gradinita ii vor fi apreciate talentele si de asemenea se va face repede cunoscut in cercul de copii.

Copilul Sagetator este foarte sociabil si adaptabil, adesea placut si apreciat de cei din jur. Ii place muzica, dar si lectura, asadar il puteti da la diverse cursuri de poezie, la un intrument muzical si chiar la cursuri de desen pentru copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Copilul Sagetator are mult curaj si incredere in fortele proprii. Nu insista atunci cand parintele ii spune ceva, dar trebuie sa aveti mare grija pentur ca spune ca voi si face ca el daca nu il supravegheati. Nu ii place sa se certe, dar nici nu se lasa usor influentat.

Este un copil foarte placut, il puteti lasa deseori singur acasa fara a sta cu griji prea mari pentru ca este suficient de inteligent si invata repede ce e bine si ce nu, ce il pune in pericol si ce nu. Ca parinte trebuie sa aveti grija ca copilul sagetator sa aiba mereu o activitate, pentru ca altfel se inchide in el, devine inchis in el si isi va cauta singur activitati asupra carora nu aveti control pentru ca s-ar putea sa nu aflati de ele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri