13 Ianuarie 2012 publicat în Copil 35 share-uri

Zodia copilului ii influenteaza comportamentul, alegerile si impulsurile in special in copilarie, atunci cand inca nu detinem mecanisme de control. Afla caracterul copilului tau in functie de zodia in care s-a nascut. In articolul curent prezentam personalitatea copiilor din zodiile de foc.

Copilul berbec poate fi usor influentabil de anturaj pentru ca vrea sa capteze atentia si aprecierile celor din jur, modificandu-si comportamentul dupa gusturile acestora. Parintele are insa datoria de a fi atent la anturajul pe care si-l alege un copil Berbec.

Sfaturi: dati copilul berbec la un sport, oferiti-i posibilitatea sa invete un instrument muzical, ghidati-i alegeri – nu il neglijati.

Horoscopul copiilor: Copilul Leu

Copilul Leu este un lider innascut. Nu asculta parerile altora si nici pe cele ale parintilor daca acestea nu sunt bine motivate si exemplificate astfel incat sa inteleaga si el de ce este mai bine altfel decat si-ar dori el. In grupul de prieteni de asemenea este lider, la gradinita se face usor cunoscut si uneori poate fi chiar impulsiv sau violent cu ceilalti copii daca acestia nu prea fac ce isi doreste el. De aceea parintele trebuie sa il ghideze cu grija pe copilul Leu astfel incat sa nu ii permita impunerea prin violenta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Copilul Leu stie de asemenea sa se faca repede placut intr-un mediu – ca sa obtina apoi ce isi doreste. Instinctiv stie sa santajeze si vai de parintii care nu fac ce spune el. Aveti grija sa fiti buni prieteni ai copilului Leu si nu “sefi” pentru ca nu va da atentie spuselor dumneavoastra daca suna impunator.

Copilul Leu are nevoie sa isi descarce energia, astfel ca este indicat sa il dati la mai multe cursuri carora sa le dedice timpul. Foarte potrivite pentru copilul Leu sunt cursurile de actorie, de dans, cursuri in care copilul Leu se poate manifesta in fata publicului.

Copilul Leu este destept si va sti sa speculeze orice slabiciune a parintilor si a celor din jur pentru propriul sau bine, atitudine care nu ii va prinde rau in viata. Ii place sa vorbeasca si ii plac lucrurile scumpe, un camin confortabil, o mancare buna. Nu se va multumi cu superficialitate. Desi pare independent, are insa nevoie de multa afectiune din partea parintilor. Nu este un copil precum Varsatorul de exemplu, care este foarte independent. Copilul Leu are nevoie de o relatie foarte apropiata cu parintii si reactioneaza deloc satisfacator la pedepse. El nu poate fi educat prin pedeapsa, ci prin influentarea si prin explicatii riguroase. Critica il deranjeaza foarte mult, dar o indicatie facuta cu caldura din partea parintelui poate reprezenta o alternativa buna de educare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri