13 Ianuarie 2012 publicat în Copil 35 share-uri

Zodia copilului ii influenteaza comportamentul, alegerile si impulsurile in special in copilarie, atunci cand inca nu detinem mecanisme de control. Afla caracterul copilului tau in functie de zodia in care s-a nascut. In articolul curent prezentam personalitatea copiilor din zodiile de foc.

Horoscopul copiilor: Copilul Berbec

Copilul din zodia Berbec este unul foarte energic, dar nu neaparat neascultator. Parintele trebuie sa stie in permanenta sa ii dea copilului Berbec ceva de facut, sa ii focalizeze energia si sa ii “calauzeasca” alegerile, sa il invete ce alternative are, pentru ca micutul Berbec are o energie debordanta si daca nu este ghidat o va epuiza pe ce considera el interesant. De multe ori copilul berbec se poate rani, se joaca neobisnuit, poate ignora jucariile in schimbul unor activitati distractive.

Ceea ce trebuie sa ai mereu in prim plan ca parinte de copil Berbec este faptul ca acesta isi doreste foarte multa atentie. Nu doar isi doreste, chiar are nevoie de foarte multa atentie si afectiune. De aceea ca parinte este indicat sa ii lauzi faptele bune, dar sa ii ignori complet comportamentul inadecvat. Copilul Berbec raspunde la ignorare prin modificarea comportamentului. Apoi trebuie sa ii si explicati de ce nu dati atentie unor actiuni ale copilului, ca el sa inteleaga ca nu este cazul sa le repete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Atentie insa, copilul Berbec este foarte puternic si incapatanat, ca atare este si un bun “santajist”. In niciun caz nu fiti indugent cu un copil Berbec pentru ca va gasi usor cum sa profite de slabiciunile parintelui.

Ii place sportul. Daca doriti sa il astamparati, este indicat sa il dati la un sport. Ii place miscarea si poate dezvolta abilitati motrice extraordinare. Ii place zgomotul, chiar el este un copil zgomotos, astfel ca i se potriveste si muzica, dar nu ii este de ajuns pentru ca are nevoie si de miscare. Un instrument reprezinta insa un bun motiv de educare si invatare a controlului de catre copilul Berbec.

Este un copil care experimenteaza in permanenta, de aceea se va maturiza mai repede – copilul Berbec este precoce. Se impune astfel o atentie deosebita a printilor de copii nascuti in zodia Berbec. Acesti copii nu trebuie neglijati, ci ghidati in permanenta pana la maturitate cand isi vor forma propriul sistem de valori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri