Leganati de Deinotherium - la Muzeul National

12:07, 9 Iulie 2013 publicat în Copil4 share-uri

Desi, initial, programul prevedea o noapte pe luna, datorita numarului mare de solicitari, copiii cu varste intre 6 si 12 ani s-au lasat „leganati” de Deinotherium in 10 nopti diferite din vara anului trecut. La cererea publicului, programul este reluat si copiii sunt invitati sa petreaca inca o noapte la Muzeul „Antipa”.

Comunicat de presa

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” invita, si anul acesta, copiii sa-si petreaca o noapte la Muzeu.
Demarat sub numele “Leganati de Deinotherium”, programul prin care ii invitam pe copii sa doarma alaturi de cel mai valoros exponat din expunerea permanenta, Deinotherium gigantissimum, a fost lansat anul trecut si s-a bucurat de un succes neasteptat.

Desi, initial, programul prevedea o noapte pe luna, datorita numarului mare de solicitari, copiii cu varste intre 6 si 12 ani s-au lasat „leganati” de Deinotherium in 10 nopti diferite din vara anului trecut (mai-septembrie). Peste 200 de „curajosi” au participat la controlul de inchidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregatita de catre un cercetator, dedicata unui animal actual sau disparut si au adormit in „Sala Deinotheriumului”, visand, poate, la cum salveaza speciile de la disparitie.

Reluam programul la cererea publicului si ii invitam pe copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani sa petreaca o noapte la Muzeul „Antipa”. Deoarece grupele s-au completat, atat pentru noaptea de 5 iulie, cat si pentru cea din 12 iulie, ii invitam pe parintii interesati sa rezerve locuri pentru copiii lor pentru noaptea din 19 iulie. Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numarul de tel: 021 312 88 26, tasta 4.


 

Prezentarea copiilor inscrisi la Muzeu este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu orele 8.30, dupa ce copiii au servit micul dejun, constand in branzeturi proaspete asigurate de catre sponsorul programului, Delaco Romania.
Ii asteptam pe toti cei mici care doresc si au „curajul” sa petreaca o noapte de neuitat in expunerea permanenta a Muzeului, alaturi de Deinotherium si cercetatorii Muzeului!
Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil ; 300 Ron/doi frati ; 400 Ron/trei frati.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco Romania
Partener stiintific: DaVinci Learning
Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Gazeta Sporturilor, BBC Science World, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, Salut Bucuresti, 7 Pitici, melc-codobelc.ro

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa
Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro , 0723.149.694
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri