5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Horoscopul copiilor: Zodia Pesti

Copiii nascuti in zodia Pesti au o mare capacitate de a empatiza si de a intelege nevoile celor din jur, fiind pregatiti in orice moment sa le sara in ajutor.

Cu toate acestea, ei nu vor spune niciodata ce suparari au. Pestii adora activitatile care se invart in jurul sunetelor si al muzicii, aceasta fiind principala metoda prin care ei reusesc sa se calmeze.

August se anunta o luna buna pentru nativii din Pesti, la capitolul sanatate stau foarte bine, desi nu le-ar prinde rau mai multa miscare. Luna aceasta au o mare putere de concentrare si pot asimila o multime de informatii, asa ca ar fi bine sa ii implicati in activitati educative.

Copiii Pesti nu sunt deloc prieteni cu cifrele si calculele, ei sunt creativi si au o imaginatie bogata, avand inclinatii spre latura artistica. Va recomandam sa ii dati sfaturi delicate, sa ii indrumati si sa ii sustineti in activitatile care le-ar putea fi de folos in viitor si care ii vor ajuta sa-si dezvolte capacitatile intelectuale .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto@Shutterstock.com

Va recomandam si:

Horoscopul mamicilor de nota 10

Horoscopul relaxarii – cum sa scapi definitiv de stres

Horoscop cosmic – tu ce responsabilitate karmica ai?

Horoscopul egiptean al sufletului

Cele 3 binecuvantari din astrologia chinezeasca : Top 3 zodii favorizate in viata

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri