9 Septembrie 2013 publicat în Copil 2 share-uri

Pachetelul cu mancare reprezinta una dintre preocuparile tale zilnice. Ofera-i copilului tau o alimentatie sanatoasa si bogata in vitamine, pentru a-i asigura intreaga energie de care are nevoie pe parcursul intregii zile, preparandu-i shake-uri delicioase si sandwichuri crocante.

Un mic dejun complet pentru dimineti perfecte

Daca vrei sa te bucuri in fiecare dimineata de o masa copioasa, atunci setul de mic dejun este alegerea potrivita. Poti pregati rapid sandvisuri crocante pentru intreaga familie si, alaturi de paine prajita si unt, la micul dejun poti sa ii servesti celui mic si un ceai aromat care sa ii intareasca imunitatea. In timp ce micutul tau va manca pofticios din tot ce i-ai gatit, tu vei putea savura linistita o ceasca de cafea proaspata.

5 Retete de bauturi delicioase pentru micutul tau

1. Shake de fructe rosii

Ingrediente:

200 g capsuni

100 g mure

100g afine

100 g zmeura

Iaurt – 250 ml

Frisca – 100 ml

Lamaie – o lingurita

Mod de preparare:

Se mixeaza frisca si iaurtul in blender. Se adauga si fructele. La final se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Inainte de servirea shake-ului se pun in pahare si cateva cuburi de gheata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

2. Milkshake de fructe

Ingrediente:

120 ml lapte batut

o jumatate de banana

sucul de la o jumatate de lamaie

2 linguri de suc de portocale

1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:

Se curata banana si se pune in blender. Se stropeste cu suc de lamaie, se paseaza si se adauga laptele, zaharul vanilat, sucul de portocale si se amesteca totul pana se obtine o crema groasa.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri