9 Septembrie 2013 publicat în Copil 23 share-uri

In zilele noastre, mamicile sunt din ce in ce mai aglomerate si mai stresate si nu mai stiu cum sa se imparta intre casa si serviciu si cum sa lase totul in ordine in ambele parti. Pentru a va usura munca, va venim in ajutor cu cateva sfaturi utile despre cum sa va invatati prichindelul sa faca si sa pastreze curatenia in propria lui camera.

de Delia Lungu - expert SuntParinte.ro

Cum il faci pe copil sa pastreze curat in camera

Lumea in care traim poate sa ne copleseasca uneori. Ni se spune constant ca avem nevoie de mai multe lucruri pentru a fi fericiti. Asa ca, este nevoie sa fim mai productivi pentru a face mai multi bani. Reclamele ne spun cu ce jucarii sau cu ce jocuri video trebuie sa joace copiii nostri pentru a fi acceptati si admirati de colegii lor. Muncim mai multe ore pentru a le da copiilor ceea ce-si doresc. Cumparam fast food pentru ca nu mai avem timp sa gatim.

Suntem mult prea ocupati. In plus, in casa noastra sunt multe lucruri si, uneori, nu mai stim cum sa le aranjam ca sa fie ordine. Cand esti in situatia aceasta, te poti inspira cu incredere din recomandarile urmatoare:

1) Fa mai mult spatiu liber in camera

Mai intai identifica jucariile la care copilul tau tine cu adevarat. Apoi, incepe “lupta” impotriva lucrurilor inutile: haine pe care copilul tau nu le mai poarta, jucarii pe care nu le mai foloseste. Cu acordul copilului, unele lucruri poti sa le dai celor care au nevoie de ele, pe altele le poti arunca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Avem obiceiul de a aduna prea multe lucruri de-a lungul timpului: ale noastre personale si ale copiilor. Daca ai reusit sa faci spatiu in camera, nu mai pune alte lucruri in loc. Permite sa fie ceva spatiu intre obiecte; arata mult mai bine asa.

In cazul in care copilul tau nu este pregatit sa se desparta de anumite lucruri, pune impreuna cu el o parte dintre jucariile cu care nu se mai joaca in cutii si depoziteaza-le intr-un alt loc. Apoi in fiecare saptamana scoate, prin rotatie, cate o cutie.

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri