9 Septembrie 2013 publicat în Copil 23 share-uri

In zilele noastre, mamicile sunt din ce in ce mai aglomerate si mai stresate si nu mai stiu cum sa se imparta intre casa si serviciu si cum sa lase totul in ordine in ambele parti. Pentru a va usura munca, va venim in ajutor cu cateva sfaturi utile despre cum sa va invatati prichindelul sa faca si sa pastreze curatenia in propria lui camera.

Ce invata copilul: Copilul invata ca, din cand in cand, este nevoie sa renuntam la lucrurile pe care nu le mai folosim. In felul acesta, ne putem bucura mai mult de lucrurile care ne sunt intr-adevar dragi si folositoare.

2) Cumpara mai putin

Stiu ca este dificil sa rezisti copilului atunci cand esti la magazin si el iti cere sa-i cumperi ceva. Investeste doar in jucarii de calitate care il ajuta pe copil sa se dezvolte.

Jucariile clasice sunt de multe ori cele mai bune; jucariile din lemn sunt mai bune decat cele din plastic.

Cumpara obiecte care il ajuta pe cel mic sa inventeze si sa reinventeze el insusi jocuri: de ex. cuburi, creioane, hartie colorata, papusi carora sa le faca hainute, esarfe, hartie cartonata, lipici – asta il ajuta sa-si dezvolte creativitatea.

Banii pe care i-ai fi folosit pentru a cumpara copilului mai multe jucarii de care nu ar fi avut neaparat nevoie foloseste-i pentru a construi experiente noi: gateste impreuna cu copilul intr-o seara, mergi la un muzeu sau la teatru, faceti impreuna un castel din cuburi etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Ce invata copilul: Copilul invata ca nu are mereu cele mai noi jucarii aparute pe piata, in schimb are parte de multe activitati cu toata familia.

Foto familie@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri