In final, incerca sa te obisnuiesti cu ideea ca, avand copii, nu va fi curatenie desavarsita in casa. Va trebui sa accepti acest fapt. Probabil va fi greu sa accepti mai ales daca esti o mama pentru care curatenia in casa este un aspect prioritar, dar cu rabdare si cu mai multa flexibilitate poti ajunge sa fii multumita de modul in care arata camera copilului.
***
Delia Lungu este psiholog pentru site-ul adresat parintilor SuntParinte.ro in cadrul caruia coordoneaza partea de continut.
Este psihoterapeut de familie si de cuplu in formare, deoarece este preocupata de modul in care relatiile dintre membrii unei familii pot fi imbunatatite.
Cercetarea stiintifica din acest domeniu a facut progrese uimitoare in ultimii ani, de aceea este important ca rezultatele sa fie cunoscute si apoi, dupa caz, aplicate in viata de zi cu zi.
A lucrat si in domeniul resurselor umane atat intr-o firma de consultanta, cat si in departamentul de HR al Intuitext, companie care furnizeaza solutii de tip eLearning.
Autor: Delia Lungu, psiholog SuntParinte.ro
Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.