BACK TO SCHOOL - Design scandinav si functionalitate in colectia Ecco pentru copii toamna-iarna 2013/2014

In curand clopotelul va suna pentru prima zi de scoala, prin urmare trebuie sa ne luam ramas bun de la vacanta si sa ne indreptam atentia spre noul an scolar, respectiv spre cele necesare unui nou an scolar.

ECCO SAUNTER JUNIOR (fete)

Aspectul vintage al cizmelor ECCO SAUNTER este remodelat cu detalii moderne, in stilul biker, salutand astfel spiritul tanar. Combinand simplitatea scandinava cu un confort deosebit, aceste cizme trendy sunt confectionate din piele nubuc de cea mai buna calitate. Talpa foarte moale permite flexibilitate la fiecare pas.

ECCO BIOM LITE INFANTS

Pantofii sport pentru copii ECCO BIOM LITE INFANTS le ofera celor mici cea mai naturala experienta a mersului. Contrastele de culoare si detaliile grafice de pe exterior sunt combinate cu un mediu confortabil si racoros, in interior.

Brantul detasabil prevazut cu spuma ECCO COMFORT FIBRE SYSTEM ce absoarbe umiditatea, creeaza un climat curat si placut, iar talpa este usoara si flexibilă. Membrana GORE-TEX asigura un mediu calduros si ofera un nivel ridicat de confort.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Ghiozdanele și gentile pentru copii ECCO Back to School

Ghiozdanele și gentile pentru copii ECCO Back to School vor fi cu siguranta indragite atat de cei mici, cat si de parinti.

ECCO Back-to-School
Culori: roz cu negru, negru cu gri
Material: material special impermiabil, poliester și nylon

In perioada 23 August - 15 Sepetembrie 2013, in toate magazinele ECCO, gentile si ghiozdanele de scoala au 30% REDUCERE, in conditiile achizitionarii cu orice articol de incaltaminte.

Produsele din noua colectie ECCO pentru copii se gasesc in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri