In curand clopotelul va suna pentru prima zi de scoala, prin urmare trebuie sa ne luam ramas bun de la vacanta si sa ne indreptam atentia spre noul an scolar, respectiv spre cele necesare unui nou an scolar.

Comunicat de presa

In curand clopotelul va suna pentru prima zi de scoala, prin urmare trebuie sa ne luam ramas bun de la vacanta si sa ne indreptam atentia spre noul an scolar. La scolari si prescolari s-au gandit si designerii scandinavi atunci cand au creat noua colectie ECCO pentru copii Toamna - Iarna 2013/2014.

Si pentru a ne lua ramas bun de la vacanta mult mai usor, ECCO propune colectia de incaltaminte pentru copii BIOM TRAIN KIDS. In aceasta colectie, disponibila si online pe www.ecco-shoes.ro, putem gasi sneakers in nuante jucause de albastru stralucitor si argintiu pentru baieti, violet si argintiu pentru fetite. Incaltamintea BIOM TRAIN KIDS, confectionata din piele naturala, are o forma anatomica, ce sustine piciorul copilului pe tot parcursul zilei, atat in sala de clasa, cat si pe terenul de joaca.

Ghete ECCO BIOM TRAIN KIDS

Foarte usoare, concepute pentru copiii pasionati non-stop de aventura, veselele ghete ECCO BIOM TRAIN KIDS sunt confectionate din piele ce permite aerului sa circule, in cele mai moderne culori ale sezonului toamna iarna 2013/2014.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Captuseala textila BIOM asigura un mediu sanatos pentru picioare, in timp ce brantul detasabil prevazut cu spuma ECCO COMFORT FIBRE SYSTEM absoarbe umiditatea si asigura un climat igienic si confortabil. Membrana GORE-TEX asigura un mediu calduros, iar talpa din poliuretan, direct injectata, ofera un nivel ridicat de confort.

ECCO BENDIX JUNIOR (baieti)

Executate cu multa maiestrie, cizmele ECCO BENDIX JUNIOR sunt versatile si au un stil casual aparte. Sunt ideale pentru perioada de iarna, fiind confectionate din piele ce asigura un mediu calduros, in timp ce talpa flexibila ofera o aderenta mare. Baietii le vor adora datorita detaliilor masculine, precum cusaturile dure si sireturile groase. Pielea nubuc le confera un aspect natural si confort maxim.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri