Ne-am intors din vacata si ne bucuram sa va anuntam ca in data de 7septembrie, incepand cu ora 11.00, Gradinita Miruna organizeaza, impreuna cu actrita Ioana Ginghina si MiniArtShow, un eveniment inedit, de aproximativ o ora, dedicat tuturor copiilor cu varsta de la 1 la 5 ani (prescolari sau nu la grupele existente ale gradinitei): "Cu Ariel Mica Sirena, in cautarea lui Nemo".

Comunicat de presa

Actrita Ioana Ginghina si MiniArtShow au decis sa deschida stagiunea evenimentelor dedicate celor mici printr-o manifestare deosebita, de tip 3 in 1: "Cu Ariel Mica Sirena, in cautarea lui Nemo".

Astfel, in data de 7 septembrie, ora 11.00, copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani vor intra, alaturi de frumoasa Ariel, in lumea plina de mister a oceanelor, prezentata de actrita Ioana Ginghina.

Micutul Nemo s-a pierdut din nou si tatal lui il cauta neincetat, prilej cu care toti participantii la spectacol ii vor cunoaste pe rechinul vegetarian, balena somnoroasa, calutul de mare si broscuta testoasa.

Reprezentatia se va incheia cu un atelier in care fiecare copil va picta, alaturi de parinti, cate un pestisor pe care il va pastra ca amintire de la micutul Nemo. Evenimentul este dedicat, deopotriva fetitelor si baieteilor, celor mici si celor mari, si nu vor lipsi modelajul din baloane, dansul, distractia si cadourile. Nu stati pe ganduri, veniti la Gradinita Miruna, in data de 7 septembrie, pentru a intampina toamna cu veselie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Inscrierea se face in ordinea solicitarilor, in limita a 25 de copii, iar confirmarea participarii va veni din partea organizatorilor, in data de 6 septembrie a.c., pana la ora 20.00.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri