9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Horoscopul copiilor: Septembrie 2013

Horoscopul copiilor: Zodia Berbec

Nativul din zodia Berbec este foarte preocupat de inceperea unui nou an scolar in luna septembrie si se pregateste intens pentru acest eveniment.

Va recomandam sa mergeti cu micutul vostru la cumparaturi si sa ii achizitionati rechizite, hainute si toate cele necesare, caci este pus pe treaba serios.

Luna septembrie se arata favorabila copiilor nascuti sub semnul Berbecului, deoarece acestia vor reusi sa isi canalizeze intreaga atentie spre studiu si spre activitati culturale si educative.

Ar fi bine sa il inscrieti pe cel mic la cursuri de pian, de pictura sau sa mergeti mai des cu el la teatru si la muzee, caci este perioada in care manifesta cea mai mare deschidere spre asemenea activitati.

Horoscopul copiilor: Zodia Taur

Pentru micutul din zodia Taur, inceperea unui nou an de gradinita sau de scoala reprezinta un motiv de bucurie nemasurata, deoarece zilele cu activitati scolare sunt cele mai fericite pentru copiii din Taur.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Nativul din zodia Taur este un copil practic, este atras de stiintele exacte si se va folosi intotdeauna de logica si gandire rationala pentru a rezolva problemele.

Ar fi bine ca parintii sa ii stimuleze inteligenta prin tot soiul de jocuri si activitati educative.

In ceea ce priveste relatia cu profesorii si colegii, aceasta este una foarte buna si calda, datorita personalitatii deschise si calme a copilului nascut sub semnul Taurului. Profesorii il vor iubi, iar micutul Taur isi va da toata silinta sa le fie pe plac si mereu cu lectia invatata.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri