9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Horoscopul copiilor: Zodia Gemeni

Nativul nascut in zodia Gemeni nu isi mai incape in piele de fericire in aceasta luna si asteapta cu mare nerabdare sa mearga la gradinita sau la scoala si sa cunoasca noi copii sau sa isi revada colegii.

Micutul Gemeni are o imaginatie foarte bogata, isi inchipuie tot timpul ca are prieteni imaginari si ca traieste tot felul de aventuri fantastice.

Asa ca recomandam parintilor sa-l incurajeze pe cel mic sa scrie si sa nu isi piarda nicio idee.

Fiind o fire foarte curioasa si perspicace, copilul din Gemeni le va da putin de furca profesorilor, punandu-le o multime de intrebari.

Insa acestia il vor si aprecia in acelasi timp pentru inteligenta sa uimitoare si puterea de a se concentra si de a asimila informatii.


Horoscopul copiilor: Zodia Rac

Pentru nativul din zodia Rac, mersul la scoala va insemna debutul dezvoltarii imaginatiei lui, cel mic aratandu-se fascinat de tot ceea ce descopera nou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Micul vostru Rac nu este atras deloc de stiintele exacte, el prefera materiile umaniste, manifestand un interes deosebit pentru istorie.

Fiind o fire sensibila si emotiva, copilul din zodia Rac isi va face foarte repede prieteni noi si se va intelege deopotriva de minune si cu profesorii.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri