9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Racul are o memorie foarte buna, are un talent deosebit si manifesta inclinatii spre arta, asa ca ar fi bine sa ii cultivati aceste calitati, inscriindu-l la cursuri de dans, pictura, muzica.

Horoscopul copiilor: Zodia Leu

Daca aveti un copil nascut in zodia Leu, sunteti niste parinti foarte norocosi.

Micutul vostru este un elev foarte silitor, pe care profesorii il vor adora, datorita dorintei lui nestavilite de a cunoaste tot si a personalitatii sale calme si temperate.

In relatia cu colegii insa, micutul vostru ar putea intampina mici conflicte, din cauza aptitudinilor sale de lider. Dar profesorii il vor numi cu siguranta seful clasei.

Copilul Leu manifesta interes spre tot ceea ce inseamna calcule si cifre, asa ca nu ar fi rau sa-l indrumati spre concursuri scolare si olimpiade cu profil real.


Horoscopul copiilor: Zodia Fecioara

Pentru nativii nascuti in zodia Fecioara, cuvantul „vacanta” pur si simplu nu exista. Copiii Fecioara se simt cel mai bine atunci cand merg la scoala si prefera sa isi petreaca timpul constructiv decat sa se bucure de vacanta cum fac alti copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca aveti acasa o mica Fecioara, puteti sta foarte linistiti, deoarece aceasta este foarte silitoare si nu va fi nevoie sa ii amintiti vreodata ca trebuie sa isi faca temele.

Copilului din zodia Fecioara nu ii place sa isi foloseasca imaginatia, ci ii plac lucrurile concrete, din care are ce invata.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri