9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Avand o fire foarte sensibila, nativii din Fecioara simt in permanenta nevoia de a fi laudati si apreciati pentru ceea ce fac, asa ca ar fi bine sa ii incurajati si sa ii sprijiniti in orice activitate pe care isi doresc sa o intreprinda.


Horoscopul copiilor: Zodia Balanta

Copilul nascut in zodia Balanta iubeste sa mearga la scoala, dar nu neaparat pentru a afla diverse informatii, ci cat pentru a-si face noi prieteni, data fiind firea lui sociabila si deschisa.

Micutul din Balanta este intuitiv, iscusit si, chiar daca nu isi da mereu silinta sa isi faca temele sau sa fie atent, el stie ce vor profesorii sa auda, are o relatie buna cu acestia si reuseste de fiecare data sa scape basma curata.

Nativul din Balanta uraste sa stea sa memoreze pagini intregi, el are o gandire logica, rationala, de aceea intotdeauna se va pricepe la stiintele exacte precum matematica, fizica, chimie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ar fi bine sa ii acordati o atentie deosebita si sa sa il supravegheati intotdeauna cand vine vorba de teme, pentru ca are tendinta de a fi delasator.


Horoscopul copiilor: Zodia Scorpion

Nativul nascut in zodia Scorpionului adora scoala, este foarte preocupat sa asimileze cat mai multe informatii, fiind un copil deosebit de inteligent si de rational.

In ceea ce priveste relatiile cu colegii si profesorii insa, micutul Scorpion se arata sceptic si prefera sa stea deoparte, decat sa se amestece in harmalaia creata de colegii de clasa.

Daca un profesor nu ii este pe plac, cel mic va evita sa interactioneze cu acesta si, bineinteles, nici ca va fi vreodata atent la materia lui.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri