9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Ar fi bine sa tineti sub supraveghere relatia de comunicare a copilului Scorpion cu profesorii si sa interveniti atunci cand considerati ca lucrurile au scapat de sub control.


Horosocopul copiilor: Zodia Sagetator

Daca aveti acasa un micut Sagetator, atunci va puteti considera niste parinti fericiti.

Nativul Sagetator este foarte inteligent si ambitios, insa el este mai degraba atras de lucrurile practice decat de citatele in limba latina sau formulele matematice.

Copilul Sagetator este insetat de cunoastere si, in acelasi timp, adora sportul.

Va recomandam sa ii conservati aceasta pasiune pentru activitatile sportive si sa il inscrieti la fotbal, tenis de masa sau inot.

In ceea ce priveste relatia cu profesorii si colegii, aceasta este foarte buna, nativul din Sagetator fiind o fire deosebit de sociabila, populara si prietenoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tocmai de aceea, ar fi bine sa il laudati de fiecare data cand ia cate o nota mare sau obtine vreun premiu, pentru ca acest fapt ii creste stima de sine.


Horoscopul copiilor: Zodia Capricorn

Nativul nascut sub semnul Capricornului este de-a dreptul indragostit de scoala.

Este un copil foarte linistit, pe care toti profesorii il iubesc, nu creeaza niciodata probleme si nu ramane cu temele nerezolvate.

Copilul Capricorn are un mare respect pentru autoritati, drept urmare nu incalca niciodata regulile si, de aceea, este mai mereu numit seful clasei, reusind sa raspandeasca disciplina si in randul colegilor.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri