9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Micutul din zodia Capricorn are o memorie de elefant, este foarte silitor si nu asteapta vreodata sa fie impins de la spate ca sa faca vreun proiect si, tocmai de aceea, adora sa primeasca laude si recompense ori de cate ori apare ocazia.


Horoscopul copiilor: Zodia Varsator

Daca sunteti parintii unui copil Varsator, trebuie sa stiti ca aveti acasa un micut cu aptitudini de lider, ce are mari sanse sa ajunga o celebritate.

Varsatorul are o imaginatie bogata, este creativ si plin de inspiratie, asa ca ar fi bine sa il indemnati sa scrie, sa isi conserve talentul si eventual sa isi dezvolte o cariera pe mai departe in acest domeniu.

La scoala, Varasatorul este un copil remarcabil, datorita capacitatii sale de a asimila repede informatiile, de a se informa despre tot ce e nou, dar, la fel de repede se si plictiseste daca nu este atras de o anumita materie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

In relatia cu profesorii si colegii, micutul Varsator se dovedeste a fi rezervat, preferand sa isi consume energia intr-un mod constructiv, citind sau urmarind documentare.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri