9 Septembrie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Este oare adevarat ce ne spun astrele despre viitorul micutilor nostri? Noi v-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna septembrie 2013, cu scopul de a va ajuta sa il pregatiti pe cel mic asa cum se cuvine pentru noul an scolar.

Horoscopul copiilor: Zodia Pesti

Micutul nascut in zodia Pesti exceleaza la orice are legatura cu imaginatia si creativitatea, nefiind atras de stiintele exacte.

Va recomandam sa ii indreptati atentia celui mic spre literatura si limbi straine, acestea fiind materiile lui preferate.

Nativul din zodia Pesti nu manifesta un interes deosebit la orele de curs, insa prinde din zbor informatiile si are o capacitate deosebita de a le memora.

In relatiile cu profesorii si colegii este destul de ascultator si de supus, asa ca ar fi bine sa il sfatuiti sa mai spuna si „nu” din cand in cand si sa il laudati atunci cand este cazul, pentru a-i creste increderea in sine.

Foto@Shutterstock.com

Va recomandam si:

Horoscopul mamicilor de nota 10

Horoscopul relaxarii – cum sa scapi definitiv de stres

Horoscop cosmic – tu ce responsabilitate karmica ai?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul egiptean al sufletului

Cele 3 binecuvantari din astrologia chinezeasca : Top 3 zodii favorizate in viata

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri