Zâmbetul pur al copiilor, venit din inimă, este ceea ce face un părinte cu adevărat fericit. Tu cum ai grijă de sănătatea zâmbetului celui mic? Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îl obișnuiești cu ritualul de îngrijire orală.

Comunicat de presa

Misiunea ta poate fi mai ușoară cu gama Elgydium Kids și Junior! Pastele de dinți și periuțele Elgydium Kids și Elgydium Junior vor fi cu siguranță îndrăgite și folosite de cei mici, mai ales când au alături simpaticele personaje din Epoca de Gheață pe ambalaj.

Pentru copiii cu vârsta între 2 și 6 ani, Elgydium Kids are o formulă bine adaptată pentru a proteja dințișorii de lapte și pentru a întări smalțul dentar și au în același timp o aroma plăcută de căpșuni, banană sau rodie. În plus, periuțele din această gamă au peri flexibili, formă concavă și indicator colorat pentru doza optimă de pastă de dinți.

Gama Elgydium Junior oferă copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani două opțiuni delicioase: pastă de dinți cu aromă de gumă de mestecat sau tutti frutti. Acestea au o formulă cu o concentrație de Fluorinol® bine adaptată pentru a proteja dinții permanenți, iar periuțele au peri specializați pentru a pătrunde în spațiile interdentare greu de curățat.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Personajele celebrei animații ICE AGE se regăsesc pe ambalajul pastei de dinți cu gust de căpșuni Elgydium Kids (2-6 ani) și pe cea cu aromă tutti frutti din gama Elgydium Junior (7-12 ani), cât și pe ambalajul periuțelor din aceste game.

Care sunt ingredientele ce fac formula Elgydium atât de eficace?

Pastele de dinți Elgydium Kids și Junior au la bază două substanțe ce oferă protecție superioară împotriva cariilor :

  • Fluorinol® – fluorură de înaltă performanță, ajută la remineralizarea dinților
  • Siliglicol – peliculă de apărare filmogenă, ce prelungește fixarea fluorurilor pe smalț

În plus, iată 4 reguli de aur care te vor ajuta atât pe tine, cât și pe cel mic în lupta împotriva cariilor :  

1. Schimbă periuța de dinți la fiecare 3 luni
2. Folosește o pastă de dinți ce conține o cantitate de floururi adaptată vârstei
3. Menține o alimentație variată și echilibrată
4. Vizitează medicul stomatolog cel puțin o dată pe an

Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti  adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Produsele Elgydium sunt create de Laboratoarele Pierre Fabre și sunt disponibile în farmacii.

Pentru mai multe întrebări și informații despre Elgydium, accesați: www.facebook.com/ElgydiumRomania/ sau www.pierrefabre-oralcare.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri