Situat în centrul orașului, Hotel Sheraton oferă acces la o gamă diversificată de servicii astfel încât restaurantul, meniul, aranjamentele florale, și multe alte aspecte de care trebuie să te ocupi, nu vor mai fi o problemă.

Sheraton București îți ofertă 15% DISCOUNT la pachetul complet, dacă alegi să organizezi botezul  în perioada IULIE- AUGUST 2019.

Programează o întâlnire cu unul din managerii noștri de evenimente și planifică-ți prima petrecere a copilului tău până la ultimul detaliu. Oferta este valabilă doar în luna Mai.

Pentru toți părinții, prima petrecere a bebelușului înseamnă emoții unice. 

Echipa Sheraton este la dispoziția vostră pentru organizarea unui botez așa cum l-ați visat.

Echipa de specialiști va întâmpină cu căldură și vă recomandă cu multă răbdare, cele mai bune soluții pentru reușita evenimentului dumneavoastră. Pas cu pas, de la planificarea botezului până la alegerea meniului, a decorațiunilor sau a muzicii, întreaga echipă de organizare va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a se asigura că totul este meticulos planificat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Impresionați-vă invitații cu preparatele rafinate semnate de Chef Ashlie Dias, explorând alături de echipa noastră de consultanți toate ofertele speciale și alcătuindu-vă propriul meniu personalizat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri