Akadika Propolis C și Akadika Emetix, soluții gustoase pentru sistemul imunitar al copiilor și călătorii fără rău de mișcare

Când îi doare în gât pe cei mici sau resimt efectele răului de mișcare vrei să îi ajuți de îndată, dar ca să fie și amuzant pentru ei visezi la o soluție salvatoare, pe placul acestora.

Comunicat de presa

Acadelele sunt mereu iubite de copii. Cu gust plăcut de fructe, bomboanele Akadika Propolis C și Akadika Emetix reprezintă o soluție gustoasă și ușor de administrat.

Akadika Propolis C

Bomboane pe bază de extracte naturale standardizate, care ameliorează disconfortul cauzat de iritațiile din gât la copii și susțin sistemul imunitar. Au gust plăcut de miere și portocală/zmeură și sunt ușor acceptate de copii.

Vitamina C este un nutrient indispensabil desfasurarii normale a proceselor fiziologice. Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive.

Vitamina C ajuta la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.

Propolisul este substanta rasinoasa pe care albinele o aduna din mugurii, seva si rasina copacilor si din anumite plante si care le ajuta sa construiasca, sa dezinfecteze si sa protejeze stupul de crapaturi sau invadatori. Propolisul actioneaza ca agent dezinfectant, fiind responsabil de sterilizarea stupurilor, locuri predispuse la virusuri si bacterii, avand in vedere conditiile de temperatura si umiditate.

Beneficiile propolisului pentru oameni sunt si ele numeroase. Se considera ca acesta sustine sanatatea sistemului imunitar, fiind de ajutor si in perioadele de raceala si gripa.

Akadika Emetix

Supliment alimentar cu ghimbir și vitamina C, sub forma de acadele, indicat în stări de greață și vomă, precum:

  • răul de mișcare din timpul călătoriilor
  • stările de greață din timpul perioadei de sarcină
  • stările de greață şi dispersiile abdominale apărute după mesele copioase

Ghimbirul, un cunoscut condiment, este folosit și ca tonic digestiv. Prin conținutul său de gingerol, extractul de ghimbir grăbește propulsia conținutului gastric spre intestine îndepărtând astfel una din cauzele ce contribuie la apariția disconfortului abdominal după mesele copioase. Akadika Emetix are un gust delicios de coacăze negre și poate fi administrat copiilor, începând cu vârsta de 3 ani.

Pentru noutăți despre produsele Fiterman Pharma ne poți urmări pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CopiitFericitiParintiLinistiti.

Hai și pe Instagram: https://www.instagram.com/copiifericitiparintilinistiti/

Produsele din gama Akadika se găsesc și aici: www.shopfiterman.ro.

Compania Fiterman Pharma este recunoscută pentru cei peste 20 de ani de excelență în fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale și cosmetice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri