9 / 11

empty

Tort cu ricota si foaie de cacao sfarmata

Timp de preparare: o ora si jumatate


Dificultate: medie

Ingrediente:

* 400 gr faina ,
* 1 praf de copt,
* 50 gr cacao,
* 200gr zahar,
* 1 plic de vanilie,
* 1 ou
* 200 gr unt.

Pentru crema ai nevoie de:

* 500 ricota (sau urda de oi)
* 200gr dezahar
* 1 plic de vanilie
* 3 oua
* 250 gr de unt.

 

Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 150°. Unge o tava rotunda cu unt. Intr-un castron mai mare uniti faina si cacao, apoi puneti si zaharul, vanilia, oul si untul moale. Amestecati bine cu un tel sau cu mixerul toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena. Impartiti compozitia in doua parti. Turnati o parte in tava, adaugati crema de ricota si deasupra se pune aluatul ramas pe care il dati prin razatoare.


O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri