Ce-i de facut cand te pricopsesti cu un trio de veverite cu pedigree care nu numai ca iti intorc locuinta cu susul in jos, dar mai stiu sa si cante si sa danseze? Iata reteta: se compune una bucata melodie, se duc veveritele in studioul de inregistrare si se lanseaza in lumea muzicii. Ce urmeaza vedem in Alvin si veveritele, cea mai poznasa comedie a anului!
Ce-i de facut cand te pricopsesti cu un trio de veverite cu pedigree care nu numai ca iti intorc locuinta cu susul in jos, dar mai stiu sa si cante si sa danseze? Iata reteta: se compune una bucata melodie, se duc veveritele in studioul de inregistrare si se lanseaza in lumea muzicii. Ce urmeaza vedem in “Alvin si veveritele”, cea mai poznasa comedie a anului!

Deja celebrii Alvin, Simon si Theodore au fost creati în 1958 de Ross Bagdasarian Sr. In cei cincizeci de ani de existenta, veveritele au fost subiectul mai multor filme de succes, castigand cinci premii Grammy. Acum, Jon Vitti, unul din scenaristii animatiei “The Simpsons” si regizorul Tim Hill ii relanseaza intr-o productie care imbina actiunea live cu animatia digitala. Insa, desi tehnologia digitala le face mai reale, veveritele isi schimba doar blana, nu si naravul: Alvin, liderul trupei, îmbracat într-o soseta rosie, este un smecher si jumatate, ochelaristul Simon este intelectualul rational al formatiei, iar rotofeiul Theodore este sentimental si mancacios.

Cand bradul in care locuiesc e taiat, Alvin (voce Justin Long), Simon (voce Matthew Gray Gubler) si Theodore (voce Jesse McCartney) raman in scorbura lor, ajungand in holul companiei Jett Records din Los Angeles. Dave (Jason Lee), un compozitor care inca mai spera sa se afirme, are acolo o noua intalnire demoralizanta si, la plecare, se trezeste gazda celor trei veverite. Puse pe pozne, Alvin, Simon si Theodore ii transforma locuinta lui Dave in zona calamitata, ii bulverseaza cariera si viata sentimentala. Initial, victima vrea sa scape de ele, dar, cand vede ca musafirii sai vorbesc, canta si danseaza, realizeaza ca ar putea da lovitura cu talentul lor. Compune "Cantecul Veveritelor (Craciunul sa nu intarzie!)", iar Alvin, Simon si Theodore devin vedete peste noapte. Celebritatea are insa si un pret: din cauza lui Ian Hawk, lacomul producator de inregistrari (David Cross), relatia lui Dave cu cei trei prieteni se deterioreaza, iar micii artisti cunosc curand culisele meschine si corupte ale showbiz-ului. Avid de bani, Ian vrea sa-i exploateze trimitandu-i intr-un turneu extenuant. Astfel, invata sa pretuiasca valorile loialitatii si prieteniei. Dar vor reusi oare sa scape de planurile abuzive ale lui Ian si sa recastige prietenia lui Dave? Vom afla urmarind “Alvin si veveritele”, o productie de senzatie care a distrat intreg mapamondul.

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri