De 1 iunie, copiii si parintii sarbatoresc Ziua Internationala a Copilului, o zi deosebita care ne duce cu gandul catre miracolul de a da viata unei finite firave si inocente. Aceasta zi este una dedicata copiilor, dar cum fiecare dintre noi suntem inca niste copii in adancul sufletului, sunt de parere ca aceasta sarbatoare este a tuturor, sau cel putin este a celor care se simt copii.
De 1 iunie, copiii si parintii sarbatoresc Ziua Internationala a Copilului, o zi deosebita care ne duce cu gandul catre miracolul de a da viata unei fiinite firave si inocente. Aceasta zi este una dedicata copiilor, dar cum fiecare dintre noi suntem inca niste copii in adancul sufletului, sunt de parere ca aceasta sarbatoare este a tuturor, sau cel putin este a celor care se simt copii.

Pentru ca se apropie 1 iunie, echipa Kidz s-a gandit sa-ti dea o mana de ajutor, facand un mic rezumat al evenimentelor care au loc in Capitala in aceasta zi deosebita. Astfel vei sti mai bine ce program de distractie vei alege impreuna cu cel mic de 1 iunie.

Targul de Gradinite Bucuresti

Timp de 3 zile (30,31 Mai si 1 Iunie) intre orele 10.00 si 19.00, la Targul Gradinite Bucuresti, expozantii isi vor prezenta pachetele de oferte, servicii si conditii destinate copiilor. In timp ce parintii vor culege infomatiile ce le prezinta interes, copiii se vor distra de minune in perimetrul targului- un adevarat orasel al copiilor alcatuit din casute din plastic de joaca foarte frumoase si atractive– Gradinite in miniatura…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Pe tot timpul desfasurarii Targului GradiniteBucuresti.ro vor fi organizate petreceri pentru copii, spectacole, concursuri si multe alte surprize placute, momente ce vor intretine o atmosfera de distractie si veselie.

Locatia: Palatul Copiilor Bucuresti (Adresa: B-dul Tineretului, nr.8-10, Sector 4, Bucuresti)
Data: 30, 31 Mai si 1 Iunie 2008
Detalii: www.targulgradinitebucuresti.ro

“Saptamana geoparcurilor” la Muzeul National de Geologie

Muzeul National de Geologie organizeaza in perioada 25 mai – 5 iunie 2008, cea de-a doua editie a manifestarii “Saptamana geoparcurilor”, pentru a marca Ziua Europeana a Parcurilor.

Ziua Europeana a Parcurilor a fost lansata inca din 1999 cu scopul de a creste profilul ariilor protejate europene si de a genera sprijin public pentru scopurile si activitatile lor. Avand in vedere ca Romania este situata intr-una dintre remarcabilele regiuni naturale ale Europei, Muzeul National de Geologie marcheaza aceasta zi prin organizarea unei serii de activitati care se vor desfasura sub titulatura de “Saptamana geoparcurilor”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri