De 1 iunie, copiii si parintii sarbatoresc Ziua Internationala a Copilului, o zi deosebita care ne duce cu gandul catre miracolul de a da viata unei finite firave si inocente. Aceasta zi este una dedicata copiilor, dar cum fiecare dintre noi suntem inca niste copii in adancul sufletului, sunt de parere ca aceasta sarbatoare este a tuturor, sau cel putin este a celor care se simt copii.

Programul activitatilor dedicate copiilor in “Saptamana geoparcurilor” si alte informatii le poti gasi pe www.geology.ro.

Gradinile botanice isi deschid portile de 1 iunie

Gradinile botanice din Bucuresti, Cluj si Craiova se pregatesc pentru intampinarea copiilor de 1 iunie, asteptandu-i cu spectacole de teatru, vanatoare de comori si distractie alaturi de clovni.

La Gradina Botanica din Bucuresti, copii si parintii sunt asteptati incepand cu orele 11:00, fiind pregatite spectacole de teatru- Printul Fermecat (ora 12:00) si Alba ca Zapada (ora 16:00).

Cismigiul, parc de distractii pentru copii de 1 iunie

Duminica, 1 iunie, de la orele 11:00 pana la orele 18:00, Cismigiul intra in atmosfera de sarbatoare. Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati cu mic, cu mare sa intre in taramul veseliei, fiind intampinati de clovni cu baloane. Evenimentul va gazdui concursuri de pictura si desene pe asfalt, ateliere de povesti si face-painting, piese de teatru, muzica si dans- intr-un cuvant distractie garantata!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Targ pentru copii la Muzeul Taranului Roman

Muzeul Taranului Roman isi deschide portile pentru sarbatoarea de 1 iunie, inca de pe 30 mai, intrarea fiind libera. In cadrul evenimentului sunt organizate ateliere de confectionat jucarii de lut la cuptor, ateliere de hartie manuala si baloane inaripate.

Copiii sunt asteptati de 1 iunie cu veselie, prajituri si vata pe bat, incepand cu orele 12:00 la expozitia “Povesti luminate” in Sala Oaspeti a muzeului pentru a viziona lucrarile pregatite la atelierul de targ mic cu copii, artisti si mesteri.

Bucuresti Fest 2008- Kidzzone

Intre 30 Mai si 1 Iunie 2008, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment care va aduce o sclipire de speranta într-o lume materialista, o lume nesigura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri