Unul dintre cele mai indragite personaje Disney, ursuletul Winnie si prietenii sai din Padurea celor 100 de stejari vin la Bucuresti.

Unul dintre cele mai indragite personaje Disney, ursuletul Winnie si prietenii sai din Padurea celor 100 de stejari vin la Bucuresti.

Este pentru prima data cand un show live al companiei Disney se va afla in Romania. Disney Live! Winnie the Pooh este o productie complet noua si are ca protagonisti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh si prietenii lui. Acestia se imbarca intr-o calatorie amuzanta si surprinzatoare planuind o petrecere surpriza pentru Winnie the Pooh.

Povestea este spusa de un narator, ghidul nostru pe parcursul intregului spectacol, cu sprijinul a trei ajutoare si a prietenilor lui Winnie the Pooh. Acestia interactioneaza cu audienta si urmeaza indicatiile povestitorului pe parcursul naratiunii. "Disney Live! Winnie the Pooh ofera publicului tanar sau matur experienta de neuitat a unui spectacol live si sansa de a-l vedea pe Winnie the Pooh ca niciodata pana acum. Cand spectatorii intra si vad decorul, se simt ca si cand ar intra direct in Padurea celor 100 de stejari. Pentru multi copii, aceasta va fi prima lor experienta teatrala, care va defini stacheta pentru ce se asteapta sa vada pentru restul vietii lor." - spune producatorul Kenneth Feld, presedintele si CEO-ul Feld Entertainment.

"Crearea acestei productii a lui Winnie the Pooh a fost pentru noi toti o calatorie minunata inapoi in ziele de distractie si inocenta exemplificate de viata in Padurea celor 100 de stejari", spune Jery Bilik, Directorul de Creatie al Feld. "Obiectivul nostru a fost sa deschidem un portal care ofera posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol sa viziteze aceasta lume foarte speciala si sa se bucure de vizita lor impreuna cu personajele minunate care salasluiesc inauntru."

Ana Louizos, designerul productiei, care recent a creat decorurile pentru spectacole de pe Broadway cum ar fi castigatorul "Tony Award" - Avenue Q, Golda's Balcony si Steel Magnolias (Magnolii de Otel), aduce experienta ei in Disney Live! Winnie the Pooh. "In teatru, inviti audienta sa faca legaturi si sa se gandeasca la decor si poveste in moduri care nu sunt neaparat evidentiate. Crearea acestei lumi magice a lui Winnie the Pooh a fost in egala masura o provocare si o bucurie. In imaginarea decorului, am vrut ca audienta sa simta cu adevarat ca este invaluita de Padurea celor 100 de stejari." - spune Louizos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri