Atunci cand vine vorba de amenajarea camerei copilului metodele sunt total diferite fata de cele specifice amenajarii dormitorului pentru adulti.

Atunci cand vine vorba de amenajarea camerei copilului metodele sunt total diferite fata de cele specifice amenajarii dormitorului pentru adulti.

Pentru copii, dormitorul este spatiul in care se joaca, citesc, asculta muzica, viseaza cu ochii deschisi, sau pur si simplu vor sa fie singuri. Asadar, ia in considerare urmatoarele sfaturi pentru ca atat tu cat si copilul tau sa fiti fericiti.

Vorbeste cu copilul tau

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti asculti copilul. Afla care sunt activitatile sale preferate si care-i sunt visele si dorintele; care este culoarea sa preferata; ce anume e special in personalitatea sa, element in jurul caruia poti sa construiesti un intreg scenariu.

Lasa copilul sa te ajute

Este foarte important ca in procesul de amenajare sa aiba si copilul un cuvant de spus. La urma urmei e vorba de camera lui. Lasa-l sa-si expuna parerile referitoare la culori, materiale si la modul in care veti expune obiectele sale preferate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Tranforma incaperea intr-un spatiu multifunctional

Avand in vedere faptul ca un copil foloseste dormitorul si pentru alte activitati pe langa dormit, aceasta incapere ar trebui impartita in diverse zone, de exemplu, un sector rezervat pentru joaca, unul pentru citit si unul pentru relaxare.

Depozitarea, o prioritate

Spatiile de depozitare in camera copilului joaca un rol hotarator. Incearca sa incluzi cat mai multe rafturi, dulapioare, cosuri decorative si cutii de diverse marimi in care copilul tau sa-si poata depozita toate lucrurile preferate.

Perdele si draperii scurte

Alege perdele, draperii si jaluzele simple si incearca sa le eviti pe cele lungi. Materialele ar trebui sa fie jucause si este indicat ca motivele decorative sa se repete in alte accesorii din camera, precum perne, cuverturi, sau lenjeria de pat.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Iluminare corecta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri