12:10, 1 Octombrie 2008 publicat în Copil

Expo 24 Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, va invita la TEB - Targul Educational Bucuresti editia 4.

Expo 24 Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, va invita la TEB - Targul Educational Bucuresti editia 4.

In acest an, editia 4 se va desfasura in perioada 8- 10 octombrie, la Sala Polivalenta Bucuresti. TARGUL EDUCATIONAL BUCURESTI este conceput ca o manifestare, formata din doua principale sectiuni:

Citeste si:
Cele mai întâlnite 7 greșeli când vrei să slăbești
Cele mai întâlnite 7 greșeli...

1. expozitia de mijloace si materiale didactice, table interactive, soft educational, oferte pentru profesori, directori, reprezentati ai institutiilor de invatamant de la nivel prescolar, pana la nivel univesitar, si nu in ultimul rand parinti.

2. conferinte si prezentari de produse didactice, concursuri cu premii, toate respectand tematica evenimentului.

Citeste si:
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ ÎN ROMÂNIA ÎŞI DEZVĂLUIE PROGRAMUL,...
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ...

Firmele participante la eveniment expun materiale didactice noi. Cateva din produsele expuse in cadrul targului, ce pot fi contractate pe loc sau ulterior de la firmele expozante:

- materiale didactice ( proiectoare, table interactive, tablete grafice )
- mulaje, harti, table scolare clasice, aparatura de laborator ( chimie, fizica, biologie, geografie )
- soft educational ( soft de matematica pentru profesori, soft de matematica pentru elevi, cursuri interactive de biologie, geografie, istorie, chimie, fizica )
- mobilier scolar ( modele noi de banci si catedre, dotari sali de sport )
- carte educationala ( manuale, dictionare, literatura universala )
- oferte educationale ( tabere scolare, programe educationale )

Targul Educational Bucuresti este un eveniment de referinta adresat sistemului educational din Romania, ce reusete sa reuneasca cei mai importanti producatori si distribuitori de materiale didactice, soft educational si sisteme IT pentru educatie.

Pentru mai multe: www.teb.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri