Fie ca este vorba despre dumneavoastra sau copiii vostri, sanatatea in familie este un lucru important. Parintii reprezinta un model pentru copii, asadar nu doar teoria invatamintelor pentru cei mici este utila, ci si demonstratia acestei teorii. Pentru ca este sezonul rece iar cei mici sunt predispusi infectiilor mai ales de natura respiratorie, intarirea sistemului imunitar devine un lucru important atat pentru ei cat si pentru parinti.

5. Educatia

Este important ca cel mic sa invete cum sa isi aleaga prietenii, acestia sa fie curati si sa cunoasca normele de igiena. De asemenea trebuie invatat sa se fereasca de oamenii bolnavi. Totodata igiena stricta poate fi daunatoare, cel mic neinteractionand cu germenii normali si prea putin patogeni, astfel nu capata imunitate fata de ei. Deci nu tineti copilul “in eprubeta” dar invatati-l sa spele alimentele si mainile.

Ca tot vorbim despre educatie, foarte importanta pentru sanatate este starea psihica. De aceea armonia in familie trebuie sa reprezinte o prioritate.

Un articol de Iulia DIBU


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri