CharityGift.ro si OrganicBaby.ro aduc micilor clienti hainute si accesorii certificate ecologic 100%, din bumbac natural organic. 10% din incasari vor merge catre Fundatia "Inima de Copil".


CharityGift.ro si OrganicBaby.ro aduc micilor clienti hainute si accesorii certificate ecologic 100%, din bumbac natural organic. 10% din incasari vor merge catre Fundatia "Inima de Copil".

OrganicBaby.ro si CharityGift.ro au grija de copii si le ofera o colectie diversa de hainute eco. Incepand din aceasta luna, CharityGift.ro ii are ca noi furnizori pe cei de la OrganicBaby.ro si aduce micilor clienti hainute si accesorii certificate ecologic 100%, din bumbac natural organic. 10% din incasari vor merge catre Fundatia “Inima de Copil”.

“Un copil sanatos este un copil fericit! OrganicBaby.ro a fost deschis din dorinta de a creste copii sanatosi intr-o planeta cat mai curata. Tocmai de aceea dorim sa sustinem <<Inima de copil>>, donand 10% din vanzarile noastre catre aceasta asociatie,” spune Claudia Nicolae – General Manager OrganicBaby.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos
Pe CharityGift.ro vei gasi body-uri in culori si cu imprimeuri diferite pentru bebelusii moderni, seturi pentru cei mici formate din tricou si pantaloni, caciulite si kimono-uri colorate pentru un somn lin si pentru vise placute, halate si prospoape de baie cu imprimeuri vesele pentru copilul tau. Scutecele Itti Bitti iti vor schimba parerea legata de scutecele lavabile reutilizabile. Fine si foarte confortabile, iti vor scapa copilul de eczemele si iritatiile atat de neplacute. Scutecele Itti Bitti nu contin gelul, care se regaseste in scutecele conventionale, si care provoaca periculoasa bacterie Candida Albicans.

Pe CharityGift.ro vei gasi si un nou sistem de spalare ecologic, numit Ecoballs. Sistemul Ecoballs este alternativa ecologica a solutiilor de spalare (conventionale), nu polueaza apa si nu lasa urme de chimicale pe haine. Sunt non-alergice si reutilizabile, putand fi folosite pana la 1000 de spalari.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Produsele OrganicBaby.ro sunt certificate organic de catre GOTS (Global Organic Textile Standard). Toate sunt realizate din bumbac 100% organic, ceea ce reprezinta o garantie pentru pielea bebelusului tau. Bumbacul organic este colorat cu vopsea alimentara si crescut fara substante chimice. De aceea, hainele sunt foarte prietenoase cu pielea sensibila a bebelusilor, precum si cu mediul inconjurator. Acestea sunt foarte fine si nu mai este nevoie de folosirea balsamului de rufe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri