Organizatia Salvati Copiii Romania considera ca proiectul de lege anuntat de Ministrul Muncii, Familie si Protectiei Sociale pentru acordarea diferentiata a alocatiei de stat pentru copii, pe criteriul situatiei materiale a parintilor, incalca flagrant documentele legislative fundamentale privind protectia drepturilor copilului.

Toate aceste argumente au fost incluse in scrisorile trimise de Salvati Copiii Primului Ministru Emil Boc, Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Mihai Seitan, precum si altor autoritati ale statului.

Recunoscand necesitatea protectiei familiilor vulnerabile, Salvati Copiii Romania sustine orice masura care vine in sprijinul copiilor ai caror parinti intampina dificultati in asigurarea unui nivel de trai decent copiilor lor. Acest lucru poate fi realizat prin stabilirea unor ajutoare financiare variabile, independent de dreptul universal la alocatia de stat, care sa tina seama de situatia materiala a familiei si nevoile educationale, medicale sau sociale ale copiilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri