Vacanta de vara precum si activitatile din sezonul cald predispun copiii la o serie de boli specifice sezonului canicular.

Conjunctivitele

Conjunctivitele apar usor pentru ca micutii se joaca toata ziua, pun mana pe lucruri pline de microbi daca sunt nesupravegheati sau pur si simplu se pot infecta din apa in care se “balacesc” (mare, strand, rau etc.). Conjunctivitele trebuie intotdeauna tratate de catre un specialist.

Miliaria eritematoasa (spuzeala)

Aceasta este o iritatie a pielii care se face de la transpiratie sau de la utilizarea in exces a servetelelor umede. Apare intai cu senzatie de mancarime, apoi apar pete mici rosii pe suprafete variabile, in special in zonele expuse transpiratiei excesive. Nu reprezinta un pericol si trec fara tratament daca se aplica igiena zilnica, mai exact un dus dimineata si unul seara, chiar si numai cu apa pentru a feri pielea copilui de “atacul chimic” al lotiunilor de dus sau al sapunurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri