Parintii sunt intotdeauna vinovati de educatia copiilor, indiferent daca ne referim la educatia intelectuala, motrica sau chiar alimentara.

Nu gatesc – fast-food

Multi parinti gatesc rar, in rest comanda de la restaurante si fast-food. Pentru copil un astfel de meniu este deosebit de daunator. Daca ati hotarat sa aveti un copil, atunci inseamna ca ati hotarat sa gatiti. Altfel urmarile nefaste nu vor intarzia sa apara, in special bolile.

Obliga copilul sa manance

Copilul nu trebuie obligat sa manance. Copilul trebuie convins sa manance. Cu toate acesta, pentru orice copil va exista o lista de alimente pe care nu o va agrea sub nicio forma. Retineti aceste alimente si faceti un pact sa le consuma rar, de exemlu o data la doua saptamani, sub forma pe care copilul o poate agrea cel mai mult.

Si inca ceva: copiii nu au voie deloc sucuri. Considerati ca sunt o otrava pentru ei (adevarul nu este departe) si convingeti-i si pe ei ca nu sunt bune. Oferiti-le sucuri facute in casa, ceaiuri si lapte caldut cu miere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri