Mai sunt doar câteva ore până când cei mici vor căuta în ghetuțe cadourile de la moș Nicolae. Nu uita, așadar, să iei ceva dulciuri pentru a le oferi copiilor dimineață.

Cu siguranță că ne amintim de diminețile din 6 decembrie, când eram copii, și primul gând era să verificăm dacă moș Nicolae și-a amintit de noi. Și cumva, deși mai facem șotii, se îndura de inocența noastră și găseam mereu câte ceva în ghete. Printre cele mai apreciate atenții cu care moșu’ ne răsplătea erau dulciurile. Am vrea să credem că lucrurile nu s-au schimbat, astfel încât și tu îți răsfeți prichindelul cu dulciuri. Noi am selectat pentru tine câteva pachete făcute special pentru astfel de ocazii și ți le prezentăm mai jos. Tu știi ce îi va place cel mai mult micuțului tău, cât să îți răspundă cu un râs zglobiu a mulțumire.

Coș cadou cu dulciuri pentru copii

S-ar putea ca acest cadou să fie unul extrem de jovial  pentru cei mici, pentru că dulciurile vin ambalate într-o cutie decorată în tematică de sezon. Mai exact, într-o cutie pătrată în verde și roșu unde se înghesuie diverse  - batoane de ciocolată, covrigei, biscuiți, suc, prăjituri, jeleuri, acadele. Toate de la diverse branduri apreciate de pitici. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Copilul tău mănâncă emoțional? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Îl poți comanda aici

 

Cadou copii pentru moș Nicolae Happy Winter 

Coșurile cadou pentru copii trebuie să fie, în primul rând, extrem de atrăgătoare ca ambalaj. Noi am găsit unul sub formă de șosetă de Crăciun. Transparentă și cu fundiță simpatică, aceasta reunește marshmallow, sparks, ciocolate, jeleuri, bomboane. Poate să-l încurce doar nerăbdarea cu care vrea să îl desfacă mai repede, ca să consume tot ce își dorește.

Îl poți comanda aici

Glob cu dulciuri de Moș Nicolae

Glob cadou de sărbători - Christmas Ball cu dulciuri! Acesta va încânta orice copil, chiar și pe cel mai pretențios. Pachetul este gândit astfel încât cei mici să primească în dar dulciurile copilăriei noastre, adică acele lucrușoare care ne dădeau energie când petreceam în fața blocului. Sunt incluse drajeuri, figurine de ciocolată, napolitane cu cremă, acadele, prăjituri, biscuiți cu bezele, jeleuri și ciocolățele diverse.

Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Caria dentară – ce este și cum se tratează Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Îl poți comanda aici

Turtă dulce și kit decorare

Pentru că este Crăciun, credem că nimic nu poate fi mai potrivit decât să oferi turtă dulce. Și acest dar nu este ideal doar pentru copiii care vor să își dezvolte imaginația și să se distreze decorându-le, ci și adulților care tânjesc după atmosfera sărbătorilor de iarnă. Setul conține două bucăți de turtă dulce și un kit de decorare. Împreună, acestea vor stârni creativitatea și vor invita la diverse provocări magice.

O poți vedea aici

Pachet cadou Moș Crăciun

Acest cadou de moș Nicolae este ceva mai ofertant, pentru că vine și cu câteva surprize. Deși se numește pachet cadou Moș Crăciun, nimic nu te poate împiedica să îl oferi și de moș Nicolae. Cel mici va găsi o cană ceramică cu motive de iarnă, batoane de ciocolată, biscuiți, bezele, acadele și o elegantă cutie cadou.

Îl poți comanda aici
 

Foto fr si main: By Floydine /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri