Pentru că este luna decembrie, denumită simbolic luna cadourilor, iată 3 idei potrivite pentru lista lui Moș Crăciun și nu numai. 

Copiii se bucură din plin la fiecare cadou primit. Emoția și placerea descoperirii fac din momentele în care primesc cadouri, unele foarte speciale, de neuitat. La vârste fragede, intre 3 și 5 ani, cheful de joacă este nelipsit, la orice ora din zi, uneori și din noapte, de aceea jucăriile ce urmează a fi dăruite trebuie alese cu grijă. Pe lângă plăcerea de moment, trebuie să îi stimuleze astfel încât în urma interacțiunii și a jocului să capete abilitați noi, esențiale pentru o dezvoltare armonioasă.

Pentru că este luna decembrie, denumită simbolic luna cadourilor, iată 3 idei potrivite pentru lista lui Moș Crăciun și nu numai.

INSTRUMENTE MUZICALE

Muzica este pe placul fiecărui copil. Ei iubesc să cânte și să danseze, de aceea dăruirea unui obiect muzical poate fi un succes total. Din joacă, pot dezvolta o anumită pasiune și ulterior pot urma cursuri de perfecționare. Muzica îi stimulează creativ, ajutandu-i chiar la dezvoltarea vocabularului atât în limba maternă cât și în alte limbi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Muzica le antrenează și memoria. Ei vor reține numeroase versuri, ba chiar prinzând gustul rimelor, vor crea propriile variante. Studiul intrumentelor se poate face individual, sau la comun, daca va face parte dintr-un ansamblu sau chiar o orchestra.

În perioada sărbătorilor, copiilor le place să meargă să colinde. Este un bun prilej de a folosi noul intrument primit cadou.

CĂSUȚE DE JOACĂ

Căsuțele de joacă pentru copii pot reprezenta o variantă potrivită de cadou atât pentru fetițe cât și pentru băieței. Scenariile de joaca pe care aceștia le creează în jurul lor sunt foarte multe. Căsuța poate fi, pe rând castel, garaj, sau chiar un mic orășel. Imaginația lor va fi aplicată până în cele mai mici detalii. Această jucărie o pot împarți cu prietenii, invitându-i cu drag să îi calce pragul.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Joaca este în toi când sunt minim doi, așa că alegerea acestui dar este una foarte bună. Copiii, pe lângă plăcerea jocului, își vor dezvolta trăsături sociale de mare ajutor în colectivitate și în relațiile de prietenie pe care le vor lega ulterior. Vor deveni altruiști și buni prieteni, vor empatiza și vor imita, fară îndoială o mare parte din activitățile părinților. Căsuța de joacă va fi practic o bună oglindă a familiei.

JOCURI DE STRATEGIE

După vârstă de 3 ani, copilul trebuie îndelung stimulat și ce poate fi mai potrivit pentru asta, decât un joc de strategie? După cum îi spune și denumirea, acest tip de joc le dezvoltă gândirea tactică, cea logică, cât și inteligenta.

Jocurile de strategie pentru copii sunt antrenante și foarte motivante. Fiecare dintre ei, va dori să câștige, de aceea vor face tot felul de planuri pe care le vor aplica temeinic. Chiar dacă la prima vedere, pot părea prea complicate, marii producători stiu să adapteze regulile, astfel încât acestea să se plieze capacităților specifice fiecărei vârste. Încă de pe la 3 - 4 ani ani copiii se pot bucura de un joc de strategie în care se pot familiariza cu tot ce înseamnă tactica și strategiile sale, alaturi de părinți sau de bunici. Astfel de activități adună generații diferite, oferindu-i copilului șansa de a vedea viziuni distincte și variate de joc.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Copilăria este definita de joc și joacă. Spiritul ludic este permanent prezent la orice activitate participă cei mici. Ei reușesc să învețe multe lucruri utile într-un mod foarte plăcut, astfel că o vor face cu tot dragul.

Cadourile sunt prilej de mare bucurie pentru ei, de aceea așteaptă cu mare nerăbdare perioada iernii când primesc cele mai multe din an. Fie că îi scriu lui Moș Crăciun idei clare, ori se lasă surprinși de acesta, placerea cu care deschid cadoul este la fel de mare.

Foto fr si main: Photo by Mel Poole on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri