4 Martie 2020 publicat în Kidz 39 share-uri

Un tutorial foto eficient care vă învață pas cu pas cum să realizați împreună cu micuțul vostru o felicitare de primăvară frumușică tare.

Fiindcă primăvara ne bate la ușă și din clipă în clipă ne așteptam ca frumoșii copacei să izbucnească în floare și să ne încânte cu boboceii și parfumurile lor delicate, ne-am gândit să îi angajăm pe micuții noștri într-o activitate DIY creativă si relaxantă atât pentru ei, cât și pentru noi, adulții :). A confecționa cu mânuțele lor această felicitare super simpatică le va stârni cu siguranță curiozitatea și creativitatea copiilor și îi va împrieteni totodată cu natura, determinându-i să o observe mai bine și să îi aprecieze frumusețea.

Prin urmare, vă propunem să realizați împreună cu copilul vostru o felicitare DIY cu tematică de primăvară, având ca piesa centrală un copăcel cu flori albe și pufoase. Să primești de la un copil cadou o felicitare făcută chiar cu mânuțele sale este, poate, cel mai frumos cadou, un cadou de o valoare incomensurabilă. De asemenea, va poate servi drept inspirație în activitățile pentru copii și dacă sunteți cadru didactic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

🌸🌸🌸 Cum să faci împreună cu copilul tău o felicitare de primăvară 🌸🌸🌸

Pasul 1

Materia primă este una deloc pretențioasă și deloc scumpă și o puteți procura din orice magazin de papetărie sau librărie. Iar popcornul știți cu siguranță unde îl puteți găsi :). Așadar, pentru ca cel mic să facă împreună cu voi această felicitare specială, aveți nevoie de următoarele ustensile: o foarfecă de lucru pentru copii, una sau câteva coli colorate de hârtie (în funcție de câte felicitări doriți să realizați), o coală albă, o coală de hârtie maro sau una cu imprimeu care să imite lemnul (pentru a reda trunchiul copacului), un lipici de bună calitate, special pentru activități dedicate copiilor (țineți cont de faptul că trebuie să lipească nu doar hârtia, ci și popcorn-ul și să fie și safe ca ingrediente), câteva floricele de porumb și o cariocă colorată.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 2

Alegeți o coală de hârtie într-o nuanță de albastru sau orice altă culoare îi place micuțului. În acest tutorial foto, s-a optat pentru un fond (coală) albastru astfel încât să redea ideea de cer, dar nu există limite de culori sau creativitate așa că vă puteți alege absolut ce culoare doriți :). Îndoiți apoi foaia în jumătate.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 3

Din foaia maro, decupați cu foarfeca forma unui copac. Trasați-i trunchiul și ramurile după cum doriți sau ca în imaginea de mai jos.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 4

Cu ajutorul unui lipici, lipiți pe foaia de hârtie colorată copăcelul decupat.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 5

Pasul următor este cât de poate de distractiv pentru cei mici. Puneți puțin lipici pe fiecare florică de porumb și lipiți-o apoi de crengile copacului, presând ușor.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 6

Din coala albă, tăiați o bandă de mărime potrivită, care să se integreze ca dimensiuni în ansamblul felicitării și să o puteți lipi apoi în josul acesteia folosindu-vă de lipici.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 7

Pe această bandă, puteți scrie cu o cariocă colorată “O primăvară frumoasă!” sau orice altă urare vă doriți.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 8

Și cam asta a fost tot, dragilor :). Nu-i așa că ați obținut cea mai drăguță și autentică felicitare?

Foto: By 13Smile /Shutterstock

P.S. Dacă încercați acest tutorial foto, nu ezitați să ne arătați ce v-a ieșit și să ne lăsați în josul articolului o fotografie cu rezultatul final :).

Spor și o primăvară frumoasă, cu mulți copăcei înfloriți și simpatici, și pe hârtie, și afară 🌸🌸🌸🌸🌸!

Foto fr si main: By 13Smile /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri