9 Ianuarie 2012 publicat în Mami 30 share-uri

Traim intr-o societate in care mediul conversational este tot mai sarac, cu toate ca acest cuvant "comunicare", il auzim la colt de strada, la birou, in autobus etc. Il auzim in familie in replici de genul: "se intampla... daca nu exista comunicare", "eu si sotul nu mai comunicam". De ce?

I-am spus: "draga mea, nu era mai simplu sa-i spui ca ai facut acel gest pentru el, nu sa astepti ca el sa observe acest lucru". Cand ajungea acasa de la service si ai vazut ca nu are nici o reactie, ii spuneai: "Uite iubitule, PENTRU TINE mi-am dat cu un parfum nou. Am facut acest lucru special PENTRU TINE." Sunt foarte multe lucruri pe care femeia pune accent si pentru barbat sunt niste detalii care nu reuseste sa le ia in seama. Decat sa stai suparata ca el nu a vazut acea schimbare sau ca nu isi da seama ca tu iti doresti un anumit lucru, mai bine este sa-i spui cat de mult ti-ar placea, cat de mult iti doresti acel ceva. Evitati pe cat posibil cuvantul "vreau", "trebiue" care poate fi inlocuit foarte bine cu "mi-ar face mare placere", "imi doresc mult", "ar fi necesar".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Revenind la prezenta copilului in viata dumneavoastra, strecurati printre stirile de seara, emisiunea de maxima audienta sau alte seriale, si discutii, dialoguri care conteaza foarte mult in comunicarea dintre sot si sotie, mai ales cand este prezent si copilul.

Surse foto ale articolului "Comunicarea in familie": sxc.hu

Citeste articolul integral "Comunicarea in familie" pe Psiholife.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri