O gama foarte apreciata, special conceputa pentru bebelusi este gama Weleda Baby cu galbenele, creata dintr-un melanj de ingrediente atent selectate, provenite in mare parte din plante cultivate biodinamic in propriile gradini Weleda de langa Sttudgart.
Pe langa extractul biodinamic de calendula, aceste produse contin si musetel, uleiuri din seminte si fructe coapte natural la soare precum migdalele si susanul, ceruri protectoare (lanolina si ceara de albine), extracte din plante medicinale si uleiuri esentiale parfumate ale plantelor aromatice, care ajuta la mentinerea sanatatii pielii bebelusilor, stimuland dezvoltarea sa echilibrata si sanatoasa. Calendula este deosebit de valoroasa pentru marirea rezistentei pielii delicate a bebelusilor si un ingredient de baza in prevenirea si chiar tratarea tenului cu tendinta de dermite.
Sănătos la pieptul mamei

In cadrul medicinei antropozofice, Calendula ocupa un loc central in tratamentul leziunilor si al inflamatiilor. Ea are o actiune regulatorie, restrictiva si regeneratoare: curata ranile sau iritatiile cauzate de scutece, calmeaza procesele inflamatorii si stimuleaza crearea de nou tesut. Puterile sale vindecatoare sunt concentrate si puse in valoare de Weleda prin procedee specifice.
Pielea nou-nascutilor este cu mult mai subtire decat cea a unui adult, asadar fiind mai permeabila si delicata la factorii externi, are nevoie de o atentie speciala, dar mai ales de o ingrijire constanta. Pielea lor fina este mijlocul prin care ei interactioneaza prima data cu mediul inconjurator, de aceea este importanta protectia acesteia, dar fara a-i prejudicia capacitatea de perceptie. Putem spune ca extractul de galbenele este ingredientul-minune care sta la baza sanatatii bebelusului tau, dar rolul uleiurilor vegetale este si el extrem de important. Spre deosebire de uleiurile minerale ( petroleum si parafina), ele nu inchid porii, lasand pielea sa respire si sa se hidrateze.
Nastere prematura | Cauze, factori de risc, preventie si metode de...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei