1 / 7

Biscuiti de casa cu cereale

Ingrediente:

150-200 gr faina

1/2 lingurita sare

1/2 lingurita praf de copt

50 gr fulgi de secara

50 gr fulgi de ovaz

65 gr unt

apa cat cuprinde

Mod de preparare:

Amestecati ingredientele uscate si adaugati untul topit, incercand sa il omogenizati cat mai bine in aluat.

Apoi adaugati treptat apa cat cere aluatul - fulgii vor absorbi destul de mult - si framantati pana obtineti un aluat compact, legat si usor de manevrat.

Intindeti aluatul pe o suprafata usor pudrata cu faina si decupati in forme rotunde (puteti folosi un pahar). Puneti la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora. Micutii vostri vor fi incantati sa se delecteze in pauze cu biscutii de casa crocanti.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Va recomandam sa cititi si:

5 Idei pentru un mic dejun energic

5 Idei sanatoase pentru micul dejun al copilului tau

Idei sanatoase pentru pachetul din ghiozdan

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri