A inceput scoala si cel mic are nevoie de pachetelul cu mancare care sa ii asigure nutrientii de care are nevoie in perioada cat sta la scoala.

De ce sa alegi pachetul pentru scoala?

Copilul, fie el chiar si la varsta adolescenta, in liceu, are nevoie de o alimentatie sanatoasa pentru o buna dezvoltare a corpului si mintii.

In aceasta privinta banii nu sunt o alternativa buna a pachetului cu mancare pentru ca de la magazin copilul nu isi poate cumpara hrana sanatoasa nici daca si-ar dori. In lipsa pachetului de acasa el gaseste fie produse de patiserie (care nu sunt considerate alimente sanatoase), fie isi cumpara dulciuri, pizza etc. Asadar prin lipsa pachetelului pentru scoala expuneti copilul la riscuri alimentare.

Ce trebuie sa contina pachetul cu mancare?

Pachetul pentru scoala trebuie sa contina alimente sanatoase ca legume, branza, oua, carne de pui sau peste la gratar (evitati preparatele prajite).

Lista alimentelor pe care nu trebuie sa le contina pachetul copilului:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

- Paine alba – alegeti sortimentele de paine din faina integrala (cititi eticheta inainte de a cumpara painea);

- Mezeluri – preparati carne de pui, de curcan sau de peste la gratar cu aburi (pe aragaz) si puteti face sandwich-uri cu carnea preparata;

- Preparate prajite;

- Sucuri din comert;

- Sosuri din comert – mustar, maioneza, ketchup etc.

Idei sanatoase pentru pachetul din ghiozdan

Sandwich-urile

Ii puteti face copilului 2-3 sandwich-uri cu:

- Carne de pui, curcan sau peste la gratar cu aburi plus legume si salata verde (rosie, ardei, castravete) sau chiar cu muraturi;

- Ciuperci la gratar cu morcov ras si smantana, salata verde;

- Branza (pot fi felii din tipuri diferite de branza in acelasi sandwich) cu rosie si salata;

- Sandwich cu salata verde, felii de rosii si felii de ou fiert;

Caserola cu mancare

Exista caserole special concepute pentru pachetul copilului. Acestea sunt confectionate cu spatiu pentru mancare sau sandwich, spatiu pentru salata si spatiu de fructe.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Ii puteti da copilului o caserola cu:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri