A inceput scoala si cel mic are nevoie de pachetelul cu mancare care sa ii asigure nutrientii de care are nevoie in perioada cat sta la scoala.

- Salata de fructe (de exemplu cuburi de pepene rosu si galben cu portocala, caisa, piersica, mar, struguri etc.);

- Salata cu branza si carne de pui: taiati doua fasii de piept de pui preparat la gratar in cuburi. Adaugati cateva felii de branza taiate cuburi, eventual mai multe tipuri de branza. Adaugati cateva frunze de salata verde taiata fin, 5 linguri de boabe de porumb, trei linguri de boabe de mazare, o rosie, un castravete, o jumatate de legatura de marar tocata marunt. Puteti aduga mieji de floarea soarelui necopti (sunt mai sanatosi), linte, alune crude sau chiar orez fiert. Puteti inlocui puiul si branza cu peste. Se adauga cimbru, piper si busuioc ca si condimente. Sare dupa gust. Este poate cea mai sanatoasa gustare pentru copil si nu necesita consum de paine. Daca totusi cel mic doreste, puteti adauga crutoane in salata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Ce bea copilul la scoala?

Este indicat la pachetel sa ii puneti ceai, suc de fructe facut in casa sau lapte. Poate bea si apa. Insa nu este indicat sa lasati copilul sa isi cumpere de la magazin bautura pentru ca va alege sucuri nesanatoase. Pentru a va convinge va sugeram sa cititi articolele:

Atentie: Sucurile din comert sunt ilegale!
La ce boli sunt expusi copiii care beau cola


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri