24 Februarie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

Pentru ca stim ca vi se umfla picioarele, obositi repede si vreti sa dormiti tot timpul, am "colindat" noi magazinele si am ales pentru voi cele mai bune magazine pentru hainele de graviduta. Afla ce va recomandam.

Mummy’s Place (https://www.hainedegravida.ro) este un alt magazin virtual care isi etaleaza hainele moderne si confortabile pentru gravidute. La o simpla privire pe site se poate vedea ca hainele se adreseaza, la fel ca si magazinul de mai sus, femeilor moderne si active. Magazinul vinde haine elegante, camasi, sarafane, lenjerie, accesorii etc.

Rococo (https://www.hainedegravide.ro/ ) este un magazin cu haine pentru gravide care ofera servicii online dar si offline, avand reprezentante in doua din mall-urile bucurestene si este prezent si in Ploiesti. In magazin se gasesc haine in functie de sezon, haine care mizeaza pe haine lejere si frumoase.


Pentru Happy Mommy (https://happymommy.ro ) sarcina este o experienta inedita si promit sa ofere nu haine, ci confort, solutii pentru noua schimbare din viata unei femei insarcinate, fericire si o experienta frumoasa pentru mama si fat. Gravidutele redactiei au fost foarte multumite de hainutele comandate de aici.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Belle Mama (https://www.bellemama.ro/ ) este un magazin online care le ofera viitoarelor mamici haine pe toate gusturile – blugi, bluze de birou, tricouri, camasi, pulovere etc.

Iata inca cinci din magazinele online din strainatate pentru viitoarele mamici:

Bella Bleu (https://www.bellablumaternity.com) este un magazin online din SUA cu o experienta de piata de 7 ani care promite clientelor lor ca este cel mai bun magazin pentru gravidute. Pe site se gasesc haine elegante, comode, frumoase, costume de baie, lenjerie intima, pijamale, accesorii etc. Pentru acelea dintre voi care vor participa la evenimente precum nunti, petreceri etc., acest site vinde si rochii de ocazie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri