24 Februarie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

Pentru ca stim ca vi se umfla picioarele, obositi repede si vreti sa dormiti tot timpul, am "colindat" noi magazinele si am ales pentru voi cele mai bune magazine pentru hainele de graviduta. Afla ce va recomandam.

Isabella Oliver Maternity Collection (https://www.isabellaoliver.com) este o colectie de haine special creata pentru femeile care vor sa arate foarte bine in hainele pentru gravidute. Haine in stil casual, formal si office se pot procura de pe acest site.

Avenue des Bebes (https://www.avenue-des-bebes.com ) este un magazin online din Franta care ofera clientelor sale rochite de maternitate, jackete, paltoane, lenjerie intima, curele si costume de baie. Hainele sunt elegante, casual si office si sunt din materiale ce promit confortul mamei si al fatului.


Lantul de magazine din SUA, OldNavy (https://www.oldnavy.com/products/maternity-clothes.jsp) are si o line de haine pentru femeile insarcinate. Se regaseste stilul clasic, confortabil, din materiale lejere, frumos colorate si simple.

Marina Yukish (https://www.marinayukish.com/) este un magazin online care promite sa umple golul din aceasta industrie prin minunatele sale colectii. Hainele lor sunt pe toate gusturile, sunt in pas cu moda, sunt inedite si frumoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Kidz.ro iti recomanda mai multe articole despre tine si copilul tau:

Cum sa fii cea mai chic graviduta?

Colectie de primavara: Hainute pentru copii

Cand o femeie devine mama totul se schimba

Pentru mamici: 7 Diete care te slabesc sanatos

Adevarat sau fals - 15 Mituri despre sarcina

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz.ro pentru a primi mai multe informatii despre tine si copilul tau.

Kidz.ro te invita la comentarii: Din ce magazine ati cumparat haine si ce recomandati?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri