Atunci cand ai aflat minutata veste ca porti in pantecele tale o viata esti deosebit de fericita, insa incep sa iti vina in minte o mie de ganduri despre viitoarea perioada, caci cele noua luni de gestatie vor reprezenta pentru tine o alta viata, complet diferita de cea de pana cum, atat ca alimentati, stil de viata, dar si ca vestimentatie.

Atunci cand ai aflat minutata veste ca porti in pantecele tale o viata esti deosebit de fericita, insa incep sa iti vina in minte o mie de ganduri despre viitoarea perioada, caci cele noua luni de gestatie vor reprezenta pentru tine o alta viata, complet diferita de cea de pana acum, atat ca alimentatie, stil de viata, dar si ca vestimentatie.

Va trebui sa te obisnuiesti cu noile dimensiuni ale corpului tau si sa inveti sa te simti bine cu tine, sa accepti toate aceste schimbari si sa-ti pastrezi veselia si vivacitatea, caci vei constata cat de frumoasa este aceasta perioada pentru tine. In privinta garderobei, va trebui sa iei masuri. Cu siguranta ai inceput sa cauti revistele pentru gravidute pentru a afla care este cea mai potrivita vestimentatie pentru tine, de aceea noi iti venim in ajutor cu cateva propuneri care te ajuta sa te imbraci lejer, dar totodata sa fii frumoasa si moderna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Ce bluze vei imbraca?

Cele mai potrivite bluzite pentru perioada gestatiei sunt de doua feluri:
- cele care sunt mulate pe corp, insa in acest caz se recomanda sa fie mai lungi sa acopere in intregime burtica. Le poti purta cu colanti, cu conditia ca acestia sa nu fie foarte stramti in talie. Burtica nu trebuie sa ramana nici macar un pic goala decat daca este vara si este foarte cald.
- Bluzitele cu cordon sub sani si largi pe burtica. Aceste bluzite sunt foarte sexy si le poti purta chiar si cu un decoleteu generos, mai ales in aceasta perioada in care sanii tai se maresc foarte mult. Poti opta atat pentru bluze cu maneca lunga cat si pentru cele stil maiou.

Culorile nu trebuie sa fie prea stridente, dar sunt potrivite cele inchise, rosul visina, chiar si galbenul si portocaliul, insa evita bluzele in dungi sau cu multe motive florale. Daca nu iti place atat de multa simplitate, poti alege bluzele cu buline. Si inca ceva: alege bluzitele din materiale fine,placute la atingere, astfel incat sa nu-ti irite pielea care oricum este predispusa la uscare, descuamare, deshidratare etc.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Fusta sau pantaloni?

Poti opta pentru ambele variante, insa noi iti recomandam fie pantaloni, fie rochie, iar fusta... mai putin. Pantalonii trebuie sa fie din materiale elastice astfel incat sa nu te incomodeze, iar in talie sa prezinte snur. Nu iti recomandam jeansii pentru aceasta perioada, nefiind elastici si neputand ajusta largimea taliei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri