Totul se schimba, in sensul ca multe lucruri care pana nu acum mult timp erau nimicuri sau nu erau intelese nici pe departe devin acum clare și mult mai importante decat orice alt aspect din viata mamicii.

In primul rand cred ca toate mamicile isi inteleg mult mai bine mamele. Isi dau seama prin ce au trecut ele si care sunt sentimentele care le-au macinat ori le-au facut sa zambeasca cum numai ele au stiut.

Apoi copiii raman mereu copii. Chiar daca in ochii altora fetitele se transforma in domnisoare si apoi in adevarate lady sau baieteii devin barbati, ei toti raman copii, copiii vostri.

Un alt lucru de care parintii isi dau seama inca de la inceput este ca ceea ce este normal sau nu e mare lucru in alt context, atunci cand vine vorba de copil totul e foarte important, urgent si trebuie rezolvat repede.

Fiecare bucurie sau, dimpotriva, fiecare motiv de tristete va deveni muuult mai intens. Oare acest lucru ofera claritate sau profunzime ori dimpotriva? Deinde de fiecare caz in parte, clar este faptul ca totul este mult mai important si are proportii mult mai mari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri