13 Februarie 2012 publicat în Mami 10 share-uri

Nu stiu cum de s-a intamplat, dar papusile Muppets nu s-au lipit niciodata de mine, pana anul asta cand curiozitatea de a vedea daca acest muzical poate fi recomandat copiilor si nu numai m-a facut sa-l vad.

Intre timp am aflat ca papusile Muppets (broscoiul Kermit, Miss Peggy, Gonzo sau Fozzie) au fost create in perioada 1945 – 1955 de catre papusarul Jim Hensonssi de atunci incanta oameni de toate varstele.

Papusile Muppets ne pregatesc un spectacol

Walter si fratele sau Gary (Jason Segel) isi petrec timpul impreuna de cand se stiu, iar cand Gary propune o excursie in Los Angeles la studiourile papusilor Muppets, papusi pe care Walter le adora, visul lui e pe cale sa se indeplineasca. Asta pana ajung acolo si vad totul in paragina, iar Walter afla ca in loc sa se faca din fostul studio, muzeul papusilor Muppets, locul va ajunge sa-i apartina unui mare magnat, care vrea sa faca afaceri cu petrol pe locul studioului.

Acest lucru ajunge la broscoiul Kermit, care impreuna cu Walter se hotarasc sa adune vechea gasca si sa mai tina un spectacol pentru a strange banii necesari, care vor salva teatrul de la demolare. Daca ursul Fossie este gasit cantand intr-o carciuma fara spectatori, iar Gonzo lucrand intr-o companie de instalatii, incet, incet toti membrii se aduna si accepta ideea unui spectacol, mai putin Miss Peggy, care se lasa cu greu convinsa, mai ales ca viata ei de model plus size la Vogue ii ofera tot ceea ce are nevoie. Chiar daca in cele din urma Miss Peggy accepta, asta nu inseamna ca ei sunt pregatiti pentru spectacol sau ca li se deschid usile necesare. Papusile Muppets au in fata noi provocari legate de lumea showbiz-ului, iar magnatul le pune bete in roate.

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri