17 Februarie 2012 publicat în Mami 2 share-uri

Atunci cand decidem sa ne marim familia si sarcina apare este un moment de mare bucurie. Dar ce faci atunci cand mai ai un copil? Cum ii spui? Cum il pregatesti pentru noua viata? Cum il inveti sa isi iubeasca fratiorul sau surioara si sa nu fie gelos?

Ne marim familia – Pregateste-ti copilul pentru un nou fratior

Decizia de a avea un copil este foarte importanta pentru ca viata acelui cuplu, acelei persoane se va schimba in mod radical. Atunci cand decidem sa ne marim familia si sarcina apare este un moment de mare bucurie. Dar ce faci atunci cand mai ai un copil? Cum ii spui? Cum il pregatesti pentru noua viata? Cum il inveti sa isi iubeasca fratiorul sau surioara si sa nu fie gelos?

Unii parinti sunt atat de emotionati de veste incat ii spun copilului lor imediat, insa altii, pentru a inlatura orice risc, asteapta sa treaca primul trimestru atunci cand exista posibilitati mai mari de pierdere a sarcinii.

Este foarte important cum ii veti spune copilului despre noul bebelus pentru ca el va avea tendinta de a va „imita” starea de spirit. Daca veti fi bucurosi, si el va fi bucuros. Daca veti fi tristi si i-o veti spune ca pe un regret, ca si cum i-ati cere iertare, atunci o sa inteleaga ca e vorba de ceva rau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

In general copiii sunt destul de pregatiti pentru o sarcina sau stiu in principiu ce inseamna acest lucru pentru ca vad in jurul lor femei insarcinate, rude, prieteni de familie, mame ale copiilor din parc etc. Copiii mai mari pot fi chiar foarte curiosi despre „mecanismele” unei sarcini precum dezvoltarea lui in interiorul corpului mamei, cum se hraneste, cum doarme etc. S-ar putea sa vi se intample chiar sa intrebe cum a ajuns copilul acolo, dar nu este nevoie sa ii explicati intreg procesul de fapt. Ei vor sa stie (in general) daca nu cumva de la semintele de pepene pe care si ei le-au mancat s-a intamplat minunea.

Iata un scurt ghid despre cum puteti sa va faceti copilul mai mare sa inteleaga venirea pe lume a copilului mai mic din familia voastra:

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri